Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

BRNO: Vaše vstupenka na elektrovýstavu ELFETEX FEST


Document Actions
BRNO: Vaše vstupenka na elektrovýstavu ELFETEX FEST
Elektrikáři, elektroprojektanti, revizní technici, nákupčí, manažeři firem, správci nemovitostí, údržbáři, učitelé i studenti elektrooborů budou mít možnost vidět největší koncentraci elektrofirem v Brně po velmi dlouhé době – na 2. ročníku ELFETEX FESTU BRNO ve dnech 7.-8.10.2010.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.10.2010

 

 Wannieck Gallery, Brno 7. – 8. 10. 2010

ELEKTROVÝSTAVA V BRNĚ!
Přímo v centru Brna se bude v prostorách Wannieck Galllery prezentovat přes 50 firem. Nejsilněji budou zastoupeny obory elektroinstalace, elektromateriál a součástky, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika, nebude chybět ani technická literatura a poradenství v oboru. Tato nabídka firem plně uspokojí odborné návštěvníky celého regionu. Pro ty je také nachystána řada přednášek a seminářů, podrobný program lze najít na stránkách veletrhu na http://www.omnis.cz. Pro všechny příchozí bude nachystáno občerstvení, drobné dárky a také návštěvnická tombola o hodnotné ceny, organizovaná generálním partnerem veletrhu, společností ELFETEX spol. s r.o.

Wannieck Gallery – na ploše více než 3.000m2 nabízí rekonstruovaná výstavní hala kvalitní výstavní prostor. Galerie leží v blízkosti jak vlakového, tak autobusového nádraží přímo vedle obchodního a společenského centra Vaňkovka, které kromě výborného nakupování poskytuje také dostatek parkovacích míst. Zaparkujete-li na střešním parkovišti Vaňkovky, sjeďte výtahem či eskalátory do přízemí. Na křižovatce uprostřed haly vyjděte východem kolem McDonald´s ven z obchodního centra a po 50 metrech dojdete k Wannieck Gallery.

Otevřeno pro návštěvníky je ve čtvrtek 7.10. od 9.00 do 17.00 hodin, v pátek 8.10. od 9.00 do 15.00 hodin.

Volnou vstupenku získáte zde!

 

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933