Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Be visionary – s řadou VISIO jste na správné cestě!


Document Actions
Be visionary – s řadou VISIO jste na správné cestě!
Schrack Technik připravil zajímavou akci pro všechny cestující vozem! Objednejte si produkty řady VISIO v hodnotě 15.000 Kč (bez DPH) a získejte navigaci TomTom jako DÁREK! Akce platí do konce roku 2013! Většina z nás je mobilních, a také někdy bloudících po krásách českých a moravských zemích. Tato reklamní akce je poměrem výkon/cena opravdu zajímavá ...
Komerční sdělení, ze dne: 30.10.2013


Pravidla a podmínky získání navigace zdarma. Akce je platná pro objednávky realizované v období od 1. 10. 2013 do 31. 12. 2013 včetně. Akceptovaná forma objednávky: emailem, faxem, osobně ve Schrack STORE, eshop. Do celkové hodnoty objednávek se nezapočítávají dodatečné náklady (poštovné, balné, dopravné). Objednávky lze sčítat, přičemž do výsledné hodnoty se započítávají objednávky POUZE produktů VISIO (Objednací čísla EV a ET). Celková hodnota objednávky (objednávek) za období platnosti akce musí překročit částku 15.000 Kč bez DPH.



Pro produktové novinky VISIO kliknout!

Vychutnejte si cestování s GPS navigací TomTom řady Start: unikátní technologie IQ, mapa střední Evropy (19 zemí) dokonalé naváděcí jízdní pruhy, mluvené názvy ulic s nastavením v českém jazyce, realistické 3D zobrazení, dotykový displej s úhlopříčkou až 15 cm (6”).



Pro produktové novinky VISIO kliknout!


Nárok na navigaci zdarma získá zákazník až po úplném uhrazení všech faktur, které se započítávají do celkové hodnoty objednávek produktů VISIO a zároveň nejsou evidovány jiné pohledávky po splatnosti ze strany zákazníka.


Plošné spínače VISIO přinášejí inovaci a kvalitu do vašich domovů. VISIO je produktová řada plošných spínačů, která zapadá do lifestyle řešení SCHRACK 4 HOME. Je pro vás připraven nový technický katalog plošných spínačů, kde naleznete kompletní přehled všech produktů včetně jejich dostupnosti.


Objednejte si produkty řady VISIO v hodnotě 15.000 Kč (bez DPH) a získejte od nás navigaci TomTom jako DÁREK! Akce platí v období 1. 10. 2013 – 31. 12. 2013!

Zkuste to již nyní!
Objednejte si aktuální katalog VISIO zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933