Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

ASEP: Jaromír Marušinec a Jiří Vlk o elektromobilitě na AMPERu


Document Actions
Článek
S Jaromírem Marušincem a Jiřím Vlkem z Asociace elektromobilového průmyslu jsme na AMPERu hovořili o elektromobilitě. Jaké elektromobily se na AMPERu objevily? Jak se rozvíjí nabíjecí infrastruktura pro elektromobily? A jaký je trend v oblasti elektrolodí?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.07.2014
reklama


Zajímají vás trendy v oblasti elektromobilů a elektrolodí? O výjimkách pro elektromobily v zákoně nebo o tom, kam můžete vyrazit na závody ekologických automobilů, jsme se bavili se zástupci Asociace elektromobilového průmyslu. Níže uvedenou stopáž použijte pro posun k žádanému tématu.




O ASEP

Asociace elektromobilového průmyslu je technologickou platformou - kooperačním oborovým seskupením sdružujícím výrobce a provozovatele elektromobilů a jiných elektrických dopravních prostředků, akumulátorů a nabíjecí infrastruktury, energetické podniky, elektrotechnické společnosti, výzkumné a vzdělávací organizace, orgány veřejné správy, odborníky a propagátory elektromobility.

Více informaci zde.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ASEP Asociace elektromobilového průmyslu
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933