Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Archivujeme starou elektrikářskou literaturu ...


Document Actions
Archivujeme starou elektrikářskou literaturu ...
Pokud naleznete ve své knihovně starou elektrotechnickou literaturu, pak pro ni nehledejte bezpečnější úkryt! Knihy, starší časopisy, normy, příručky, slovníky, učebnice, tabulky jednoduše nabídněte!
František Tuček, Miroslav Minařík, Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.08.2006


Pokud naleznete ve své knihovně starou elektrotechnickou literaturu (pouze oblast instalační elektrotechniky!), pak pro ni nehledejte bezpečný úkryt! Nabídněte knihy, starší časopisy, normy, příručky, slovníky, učebnice, tabulky.....

Hledáme další starší elektrotechnické zdroje, do nejvěštší elektrotechnické knihovny http://zdroje.elektrika.cz. Pokud se přece jen nechcete některých svazků vzdát, pak nabízíme pouze vytvoření kopie a titul  nepoškozený vrátím zpět.

Pokud jste sám sběratel, pak nabízíme výměnu některých titulů.
Veškerý kontakt prostřednictvím redakce tohoto portálu (tel. 773 123 101).

Děkujeme

 

 

Redakce:
Pan Zavadil v roce 2011 zemřel. Svou sbírku přenechal našemu portálu. V  jeho činnosti pokračujeme s tím, že knihy, letáky, časopisy, návody digitalizujeme a pro odborníky archívujeme na adrese http://zdroje.elektrika.cz.

Miroslav Minařík a František Tuček

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Diskusní fóra, to je svět! Mají svá pozitiva, ale také úskalí. Ostatně jako každý jiný nástroj. V tomto případě vznikla tato aktivita díky rychlému výroku jednoho dlouholetého uživatele, kdy podmíněně zpochybnil deklarované vlastnosti hodně provokativní nabídkou. I když se můžeme nad tím samozřejmě pousmát, výrobci zminěné krabice se ledabylými výkřiky neztotožňují. A jak to dopadlo sledujte zde ...
Portál Elektrika se vyvíjí postupnými interakcemi 26 let. Je zvykem provedené a plánované úpravy diskutovat osobně s těmi, kteří se hlásí být insidery této platformy. Zakládáme si na skutečnosti, že u nás nelze čekat vše stejné jako vidíte na jiných místech internetu. Letos se změn nahromadilo více, o to větší důvod to probrat. Kdo se chystá na AMPER a chce být u změn také, rádi dáme "kafe" u nás na stánku :-) Kudy k nám vede cesta, sledujte zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933