Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Andreas Bettermann v Praze


Document Actions
Andreas Bettermann v Praze
Pražskou pobočku rodinné značky OBO navštívil Andreas Bettermann. V pořadí třetí z Bettermannů řídící tuto obchodní skupinu. Při návštěvě v Praze si udělal čas na krátké setkání s odbornými novináři. Často se nestává, že se objeví CEO světoznámé značky a povídá si neformálně u kávy. Podívejte se, jak jsme Andrease Bettermanna zachytili s jeho odpověďmi v krátkém videozáznamu ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 3.09.2012


Pražskou pobočku OBO Bettermann navštívil Andreas Bettermann (již vnuk zakladatele), který dnes řídí koncern OBO spolu se svým otcem Ulrychem Bettermannem.

Tato značka je na českém trhu téměř dvacet let s prakticky neměnným týmem dosahuje velmi příznivých výsledků. Andreas Bettermann stejně jako jeho otec i on letos přiletěl vlastním letadlem, aby krátce navštívil své kolegy a setkal se s novináři. Samozřejmě jsme této možnosti využili a spolu s přáteli mu položili několik otázek.


Andreas Bettermann  a  Martin Imrich

Pokud navštěvujete německé veletržní události, pak souhlasíte, že význam a velikost tamních událostí má podstatně větší rozměr, než podobné události v ČR. Zajímalo nás, na které německé veletrhy se OBO Bettermann zaměřuje. Andreas Bettermann říká, že pro OBO je primární Light+Building zaměřený na instalační elektrotechniku a dále popisuje zaměření dalších událostí.

Zeptali jsme se čím je tak malý český trh významný v celkové mozaice OBO. Po revoluci bylo Česko první, kde začala značka OBO svůj "východní úspěch", ... popisuje Andreas. Dále nás zajímalo odkud OBO získává tolik nových nápadů. Není totiž samo sebou, že přichází každý rok s tak početnými inovacemi ve svém sortimentu. V rozhovoru níže Andreas prozrazuje tajemství novinek OBO. Účastnili jsme se stých narozenin značky OBO Bettermann v německém Mendenu (zde). Při oslavě bylo otevřeno nové Kompetent metall centrum. Nová hala zaměřena na výrobky z kovu. Andreas Bettermann odpověděl kolik % produkce je z Německa a z dalších zemí.

A naše poslední otázka?
Jak hodnotíte český tým OBO? Na tuto přímou otázku Andreas odpověděl diplomaticky a sympaticky.

Poslechněte si celý rozhovor v tomto videoklipu! 



PRACUJETE V OBORU
a neznáte sortiment OBO?
Zažádejte si o přehledový katalog!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Konečně technický sešit, do kterého je radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami, ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to není "cool" téma pro obchodníky, ale pro nás, kteří to vše realizují na stavbách, jde o důležitý sortiment!
Podívejme se krátce na katalog rozdělený do několika kapitol systému pro zachování funkčnosti v náročných podmínkách, jako jsou například prostředí s požadavky na vysokou požární odolnost. Jak je tento informační materiál zpracovává, jaké detaily v něm nalezneme, popisuji v tomto článku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933