Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: O aplikaci pohonů ABB (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.04.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

O aplikaci pohonů ABB


O aplikaci pohonů ABB
Na veletržním AMPER FÓRU se vystřídalo mnoho zajímavých hostů. Jedním z nich byla i Naďa Pavelková ze společnosti ABB, která mluvila hlavně o pohonech a nové řadě frekvenčních měničů, které získaly i čestné uznání v rámci ocenění na veletrhu AMPER 2013
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.04.2013


V elektrotechnice není mnoho žen, které se dokázaly prosadit v oblasti, která je doménou mužů. Na letošním elektrotechnickém veletrhu Amper 2013, který se konal v druhé polovině března v Brně, získala česká společnost ABB, ocenění odborné poroty za měnič frekvence ACS 880.
Velký podíl na tomto úspěchu má produktová manažerka společnosti ABB Naděžda Pavelková, která toto ocenění osobně přebírala. O to, jaká byla její profesní cesta a kde a s jakými výrobky divize Pohony české ABB se lze v praxi setkat, se v rozhovoru s touto úspěšnou manažerkou ABB zajímal šéfredaktor časopisu Elektro Josef Košťál.

Upozorňujeme na článek Naděždy Pavelkové Inteligentní budovy s měniči frekvence ABB, který vyšel v časopisu Elektro 4/2013.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.