Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

ABB: Skříně TriLine-R a modulární systém Combi Line-M


Document Actions
ABB: Skříně TriLine-R a modulární systém Combi Line-M
Rozvaděčové systémy prochází trvalými změnami a musí proto splňovat nejrůznější požadavky. Mít dlouhou dobu životnosti, být bezpečné, kompaktní, variabilní a zároveň ekonomické. TriLine-R představuje systémové řešení, které plní všechny výše uvedené požadavky a kombinuje je s estetickým vzhledem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.05.2013



Jiří Mynář, produktový manažer ABB nám u nás ve studiu ukázal názorně všechny features (vychytávky) rozvaděčových skříní Triline.



Systém TriLine-R představuje modulární koncepci orientovanou na budoucnost a je možné jej používat bez omezení ve všech oblastech přenosu a distribuce elektrické energie, ale také pro řízení technologických procesů. Nový tvar profilů je základnou pro stabilní a variabilní koncepci skříní, s možností rozšiřování systému. Díky rastrové koncepci podle normy DIN 43660 (25 a 12,5mm) a vnitřním rozměrům rastru podle definice DIN 43 870 (v=150mm / š=250mm) je možné instalovat zařízení bez omezení ve všech směrech (X, Y, Z). Všechny systémové díly jsou navrženy pro variabilní použití, což dále přispívá ke zlepšení ekonomičnosti systému TriLine-R.

Standardně dodávaný zámek dveří pro dvojstranný klíč 3 mm lze jednoduše zaměnit za mnoho jiných uzavíracích systémů, například za výklopnou otočnou kliku. Nově vyvinutý podstavec je velmi stabilní, dá se snadno instalovat nebo skládat na sebe a zaručuje optimální stabilitu rozváděčových skříní. Horní kryty jsou v provedení buď úplně uzavřeném nebo s otvory pro různé typy přírub určených provstup kabelů.

Optimální funkce a individuální možnosti montáže a rozšiřování skříní umožňují výrobci dosáhnout potřebné úrovně bezpečnosti, v kombinaci s minimálními náklady.

Nám nezbývá, než poděkovat za vyčerpávající názornou ukázku.


POKUD PRACUJETE V OBORU
máte možnost si zažádat o více informací
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 7)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o, ELSYNN
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933