Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB: Portfolio průmyslových vidlic a zásuvek a přesun jejich výroby (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.09.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB: Portfolio průmyslových vidlic a zásuvek a přesun jejich výroby


ABB: Portfolio průmyslových vidlic a zásuvek a přesun jejich výroby
Společnost ABB přesunula výrobu průmyslových vidlic a zásuvek ze Švédska do Jablonce nad Nisou. Přesunem se snaží snížit výrobní náklady a zvýšit konkurenceschopnost. Přesun výroby se dotkl 2.800 typů výrobků. Patří mezi ně průmyslové vidlice, konektory, přívodky i zásuvky. Jedná se přitom o globální výrobky, které kromě tuzemského trhu najdou uplatnění také v severských zemích nebo Jižní i Severní Americe. Více nám o tomto portfoliu řekl Lubomír Šrek.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.09.2015


Co jsme se na AMPERu 2015 dozvěděli o průmyslových vidlicích a zásuvkách ABB?



Krátce o společnosti ABB
ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má 150.000 zaměstnanců ve více než 100 zemích. V České republice působí ABB prostřednictvím svých výrobků již od roku 1970 a v současné době má více než 3.300 zaměstnanců. České ABB má možnost využití mezinárodního know-how a nejnovější výsledky výzkumu a vývoje globální společnosti. Svým zákazníkům nabízí přidanou hodnotu v podobě silného zázemí vlastních inženýrských a servisních center a dlouhodobých zkušeností tradičních českých výrobců.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.