Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB: Ovládání domácnosti Free@home (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.12.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB: Ovládání domácnosti Free@home


ABB: Ovládání domácnosti Free@home
ABB-free@home je inovativní řešení inteligentní elektroinstalace pro automatizaci domácnosti. Systém elektroinstalace, který umožňuje automatizované řízení funkcí, jako je ovládání světla, žaluzií, topení, klimatizace. Se systémem můžete všechny funkce v domě řídit automaticky – podle časového plánu, teploty, na základě pohybu nebo stiskem tlačítka. Vše ovládáte pomocí spínače na zdi nebo chytrým telefonem či tabletem dálkově.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.12.2016


O systému ABB-free@home jsme hovořili s Petrem Maškem.



Krátce o společnosti ABB
ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má 150.000 zaměstnanců ve více než 100 zemích. V České republice působí ABB prostřednictvím svých výrobků již od roku 1970 a v současné době má více než 3.300 zaměstnanců. České ABB má možnost využití mezinárodního know-how a nejnovější výsledky výzkumu a vývoje globální společnosti. Svým zákazníkům nabízí přidanou hodnotu v podobě silného zázemí vlastních inženýrských a servisních center a dlouhodobých zkušeností tradičních českých výrobců.
 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog produktů ABB

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o., Elektro-Praga Jablonec - Resslova 3, Jablonec nad Nisou - 483 364 561 - epj.jablonec@cz.abb.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.