Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

ABB: Obrazová příloha katalogu


Document Actions
ABB: Obrazová příloha katalogu
Doby, kdy v obchodech byly pouze dvě varianty jednoho výrobku, jsou již za námi. Dnes je nám nabízeno nepřeberné množství zboží, a tak když dojde na zařizování bytu, pečlivě si již vybíráme. Pomocníkem nám bývají tématicky uspořádané ...
Pavlína Červená, ze dne: 16.09.2008

Doby, kdy v obchodech byly pouze dvě varianty jednoho výrobku, jsou již za námi. Dnes je nám nabízeno nepřeberné množství zboží, a tak když dojde na zařizování bytu, pečlivě si již vybíráme. Pomocníkem nám bývají tématicky uspořádané katalogy, které usnadňují orientaci. Katalog může doplňovat obrazová příloha, tak jako Obrazová příloha katalogu společnosti ABB, která přináší přehled nabízených designových řad.


Katalog zobrazuje 11 různých designových provedení výrobků firmy ABB, tedy od spínačů, přepínačů, ovládačů, termostatů až po zásuvky. To vše jak v jednoduchém provedení, tak také v provedení dvoj- a trojnásobném s možností umístění horizontální či vertikální.

Pro nenáročné uživatele tu máme řadu Classic, přinášející klasický čtvercový tvar ve čtyřech barevných provedeních. Tento typ přepínačů je ve svém provedení neutrální, proto bude jejich poptávka jistě veliká.
Na tuto řadu navazuje řada Swing, která přináší typově stejné výrobky s těmi rozdíly, že v této řadě nalezneme o jedno barevné provedení více a také jinou kombinaci barev, ale především tato řada obsahuje větší počet jednotlivých typů přístrojů.
Stejné provedení přístrojů pak nabízí řada Swing L s tím rozdílem, že rámeček přístroje a kolébka spínače, případně kryt zásuvky, mají různé barevné provedení, to vše v příjemných pastelových tónech.


Pro větší náhled kliknout.

Oproti předchozím řadám přináší řada Tango sice také přístroje čtvercového tvaru, tentokrát ale již se zaoblenými rohy, které ubírají těmto přístrojům pocit strohosti. Také výběr z barevného provedení je mnohem větší.
V řadě Element pak nalezneme přístroje se zvýrazněnou kolébkou spínače (příp. krytem zásuvky) v kombinaci bílá, slonová kost, agáve, bouřková, karamelová či karmínová s bílou či šedou. Přístroje působí moderním a díky pastelovým barvám také příjemným dojmem.


Pro větší náhled kliknout.

Velmi podobné provedení jako v předchozí řadě nabízí i řada Time, ovšem v jiných barevných kombinacích. Použité barvy titanová, starostříbrná, arktická a antracitová působí velmi moderně, avšak přístroje v těchto chladných barvách mohou na někoho působit stroze a nepříjemně.


Pro větší náhled kliknout.

Pro milovníky jednoduchosti a přesnosti nabízí Future linear čtvercové přístroje s nezaoblenými rohy v barevném provedení bílá, slonová kost, světle šedá, hliníková stříbrná, antracitová. Provedení ušlechtilá ocel se vyznačuje efektem nezanechání otisků vašich prstů. Na první pohled střídmé přístroje působí příjemným dojmem.


Pro větší náhled kliknout.

Designová řada Solo nabízí čtvercové přístroje s mírně zaoblenými stranami a stejně jako Swing L ve dvoubarevném provedení.
Na tuto řadu navazuje Solo carat, jež se vyznačuje vysokými designovými nároky. Také tyto přístroje můžete mít ve dvoubarevném provedení. Neobvykle zajisté působí barvy rámečku bronz, ušlechtilá ocel, ale především chromovaný hliník či zlacený hliník.

 
Pro větší náhled kliknout.

Alpha exclusive předkládá zcela zaoblené přístroje bez hran v jednobarevném provedení. Absence hran dodává přístrojům příjemné jemnosti a přirozenosti.


Pro větší náhled kliknout.

Náročným spotřebitelům se jistě zalíbí řada Impuls, přinášející přístroje s neobvyklou kolébkou spínače, která nemá tradiční čtvercový (příp. obdélníkový) tvar, ale je kulatá.


Pro větší náhled kliknout.

Rádi byste věděli, které všechny přístroje vybrané designové řady obsahují? Kompletní a přehledný seznam těchto přístrojů naleznete na posledním dvoulistu katalogu.

Pokud vás tato tiskovina oslovuje a pracujete v oboru, máte možnost si o ni zažádat níže uvedeným formulářem!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o., Elektro-Praga Jablonec
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933