Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

ABB: Radiofrekvenční vysílače a modul logických funkcí Ego-n


Document Actions
ABB: Radiofrekvenční vysílače a modul logických funkcí Ego-n
Komunikační modul RF 868 a modul logických funkcí Ego-n. To byla témata, o kterých jsme na AMPERu 2015 hovořili s produktovým manažerem firmy ABB Viktorem Strouhalem. Design Levit firma letos doplnila o radiofrekvenční vysílače v jednonásobném i dvojnásobném provedení. Vysílače jsou vhodné i do venkovního prostředí a dobře snáší také nízké teploty. Modul logických funkcí je novinkou v systémové elektroinstalaci Ego-n. Je vybaven ASTRO funkcí a dokáže vyhodnotit i vícenásobný stisk.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.05.2015

Další podrobnosti o novinkách v systémových elektroinstalacích ABB se dozvíte v tomto videoklipu.



Krátce o společnosti ABB
ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má 150.000 zaměstnanců ve více než 100 zemích. V České republice působí ABB prostřednictvím svých výrobků již od roku 1970 a v současné době má více než 3.300 zaměstnanců. České ABB má možnost využití mezinárodního know-how a nejnovější výsledky výzkumu a vývoje globální společnosti. Svým zákazníkům nabízí přidanou hodnotu v podobě silného zázemí vlastních inženýrských a servisních center a dlouhodobých zkušeností tradičních českých výrobců.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální papírový
katalog produktů EGO-N společnosti ABB

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Siemens s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Univerzálnost a efektivnost, spolu s velmi kompaktním provedením jsou hlavními přednostmi nového programovatelného mikro-PLC Simatic S7-1200 od společnosti Siemens, který lze využít pro široké spektrum aplikací. Čím se odlišuje od předchozích modelů a co nového dokáže nabídnout?
Málokdo ještě nezná inteligenci ukrytou v modulové krabičce. Co s takovým zařízením? Co obsahuje? Jak se používá a kde vzít více informací?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933