Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB: Divize LP podporuje závody Kolo pro život (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.07.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB: Divize LP podporuje závody Kolo pro život


ABB: Divize LP podporuje závody Kolo pro život
ABB LP divize Brno se pro rok 2015 stala partnerem největší série závodů horských kol Kolo pro život. Závodníci si mohou prověřit nejen svoji fyzickou zdatnost, ale také vyzkoušet jeden z produktů ABB – vázací pásku Twist Tail od společnosti Thomas&Betts, která je členem skupiny ABB. Pásky jsou součástí balíčku, který dostane každý závodník. S jejich pomocí si mohou upevnit startovní číslo kolem řídítek.
Komerční sdělení, ze dne: 2.07.2015



ABB LP divize Brno se pro rok 2015 stala partnerem největší série závodů horských kol Kolo pro život. Závody začaly v dubnu a pokračovat budou až do října v různých koutech naší republiky.

Na závodech si můžete prověřit nejen svoji fyzickou zdatnost, ale také vyzkoušet jeden z produktů ABB – vázací pásku Twist Tail od společnosti Thomas&Betts, která je v současnosti členem skupiny ABB.


Společnost Thomas&Betts vynalezla vůbec první vázací pásku jako prostředek pro vytváření kabelových svazků tvořených i stovkami vodičů. Široká nabídka vázacích pásek ABB poslouží téměř v jakékoliv aplikaci. Ať už jsou požadovány celoplastové vázací pásky (Ty-Fast), celokovové vázací pásky (Ty-Met) či vázací pásky kombinující ty nejlepší vlastnosti z obou kategorií těchto pásek, a to plastové vázací pásky s kovovým zubem uvnitř hlavy (Ty-Rap).

Součástí balíčku, který dostane každý závodník, budou pásky Twist Tail, které umožňují jednoduchou manipulaci bez nutnosti použití jakéhokoliv nástroje pro odstřižení přebývajícího konce pásky. Startovní číslo si tak kolem řídítek upevníte páskami Twist Tail a jednoduchým zakroucením nepotřebného konce přebytek odlomíte.

Hlavní vlastnosti a výhody pásek



Autor zprávy: Ing. Jan Kostelník
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.