Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

ABB: Divize LP podporuje závody Kolo pro život


Document Actions
ABB: Divize LP podporuje závody Kolo pro život
ABB LP divize Brno se pro rok 2015 stala partnerem největší série závodů horských kol Kolo pro život. Závodníci si mohou prověřit nejen svoji fyzickou zdatnost, ale také vyzkoušet jeden z produktů ABB – vázací pásku Twist Tail od společnosti Thomas&Betts, která je členem skupiny ABB. Pásky jsou součástí balíčku, který dostane každý závodník. S jejich pomocí si mohou upevnit startovní číslo kolem řídítek.
Komerční sdělení, ze dne: 2.07.2015
reklama


ABB LP divize Brno se pro rok 2015 stala partnerem největší série závodů horských kol Kolo pro život. Závody začaly v dubnu a pokračovat budou až do října v různých koutech naší republiky.

Na závodech si můžete prověřit nejen svoji fyzickou zdatnost, ale také vyzkoušet jeden z produktů ABB – vázací pásku Twist Tail od společnosti Thomas&Betts, která je v současnosti členem skupiny ABB.


Společnost Thomas&Betts vynalezla vůbec první vázací pásku jako prostředek pro vytváření kabelových svazků tvořených i stovkami vodičů. Široká nabídka vázacích pásek ABB poslouží téměř v jakékoliv aplikaci. Ať už jsou požadovány celoplastové vázací pásky (Ty-Fast), celokovové vázací pásky (Ty-Met) či vázací pásky kombinující ty nejlepší vlastnosti z obou kategorií těchto pásek, a to plastové vázací pásky s kovovým zubem uvnitř hlavy (Ty-Rap).

Součástí balíčku, který dostane každý závodník, budou pásky Twist Tail, které umožňují jednoduchou manipulaci bez nutnosti použití jakéhokoliv nástroje pro odstřižení přebývajícího konce pásky. Startovní číslo si tak kolem řídítek upevníte páskami Twist Tail a jednoduchým zakroucením nepotřebného konce přebytek odlomíte.

Hlavní vlastnosti a výhody pásek
  • nová celoplastová vázací páska, s unikátním patentovaným designem
  • rychlá a snadná instalace, bez nutnosti použít nástroj
  • pevná, vyrobena z Polyamidu 6.6, pevnost v tahu 130N
  • bezpečné, čisté odlomení bez ostrých hran
  • univerzální použití, vnitřní i venkovní
  • UL certifikovaná
  • dostupná ve 3 délkách a 2 barvách (bílá a UV odolná černá)



Autor zprávy: Ing. Jan Kostelník
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Repríza KNX výroční konference k 30. výročí KNX ve světě. Událostí prováděl Josef Kunc s Vítem Pivoňkou. Z programu této události očekávejte významné novinky pro všechny partnery KNX, jejich hodnocení a doporučování potencionálním zákazníkům, poznatky z vynikajícího projektu KNX systémové instalace, chyby v projektech a při jejich realizaci a předcházení jim, představení všech ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933