Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB: Frekvenční měnič ACH580 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.03.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB: Frekvenční měnič ACH580


Jednotka ABB Pohony nově představila frekvenční měnič ACH580, určený speciálně pro široké použití v oblasti vytápění, větrání a klimatizace (HVAC). ACH580 má prověřené potlačení harmonických, intuitivní ovládací panel a vestavěný komunikační protokol BACnet. Tento měnič představuje nový standard jednoduchosti, spolehlivosti, snadnosti instalace a uvedení do provozu.
Komerční sdělení, ze dne: 21.03.2016


Ideálně se hodí pro nepřetržitý provoz v kriticky důležitých aplikacích, například v nemocnicích a datových centrech, a umožňuje udržovat komfortní prostředí, které je nutné pro maximální produktivitu v komerčních budovách, například v kancelářích či školách.

Frekvenční měnič funguje s každým motorem určeným pro HVAC, včetně asynchronních motorů, motorů s permanentním magnetem a synchronních reluktančních motorů. Lze jej také integrovat do většiny běžných automatizačních systémů, komunikuje v jazycích běžných pro oblast HVAC, reguluje motory do výkonu až 250kW a je připravený k okamžité instalaci (plug-and-play). Zjednodušené menu a ovládací panel určený speciálně pro oblast HVAC umožňuje rychlé a snadné uvedení do provozu. Pro potřeby průmyslu jsou funkce jako zpětnovazební řízení a předehřátí motoru zahrnuty ve standardní výbavě měniče.

Mezi hlavní přednosti ACH580 patří:

ABB se snaží poskytovat svým zákazníkům také podporu a servis na nejvyšší úrovni, a to jak pro nové produkty, tak i pro výrobky starší generace. Naše servisní střediska kladou důraz na rychlost a profesionální přístup a těží ze zkušeností a znalostí servisních středisek ABB po celém světě. Naším cílem je poskytovat komplexní balíček produktů a služeb a zajistit spokojenost zákazníka po celou dobu životnosti výrobku.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.