Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

ABB Elektroměry#1: A 41


Document Actions
ABB Elektroměry#1: A 41
Elektroměry řady A jsou určeny pro jednofázové a trojfázové měření spotřeby. Montují se na DIN lištu a jsou vhodné pro instalaci do distribučních rozvaděčů nebo malých skříňových rozvodnic domovního typu. Jejich hlavní svorky, jsou snadno přístupné. Elektroměry vyhovují široké škále napětí a také širokému teplotnímu rozsahu. Dnes tu máme elektroměr A41, pro jednofázové měření. A jaké jsou jeho hlavní výhody?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 11.07.2013


Jednofázový elektroměr s pulzním výstupem, A41, je určen pro přímé měření do 80A o frekvenci 50-60Hz. Můžeme ho použít všude tam, kde máme napájecí napětí od 57,7V do 288V.

Elektroměr má v sobě zabudované interní hodiny, umí měřit činnou a jalovou energii, je stavěn na 4 tarify a dokáže rozeznat odebíraný a dodávaný výkon. Pro sledování a načítání dat je možné využít IR, M-Bus, RS-485 rozhraní.





POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální katalog elektroměrů ABB
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ABB s.r.o, ELSYNN
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933