Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: 1. certifikovaný projektant datových center v ČR je z CATEGORY! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.04.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

1. certifikovaný projektant datových center v ČR je z CATEGORY!


1. certifikovaný projektant datových center v ČR je z CATEGORY!
Praha 29. dubna (PROTEXT) - CATEGORY s.r.o. (http://www.category.cz) má prvního certifikovaného projektanta datových center (DC) na území ČR.
Komerční sdělení, ze dne: 30.04.2008

 Praha 29. dubna (PROTEXT) - CATEGORY s.r.o. má prvního certifikovaného projektanta datových center (DC) na území ČR.

   S rozvojem výstavby a modernizací datových center v ČR si společnost CATEGORY s.r.o. uvědomila nutnost profesionalizovat a zdokonalit přístup k prvotní fázi staveb DC, k její projekci. Na základě mnohaletých zkušeností s výstavbami datových a serverových center, tradingových místností se společnost rozhodla mezinárodně certifikovat svůj projekční tým pro tuto
oblast.

   Certifikace na úroveň Certified Data Centre Design - CDCD(TM)znalostně pokrývá celou technologickou část výstavby DC včetně příslušných norem. Jedná se zejména o lokalizaci a umístění DC, návrh zdvojených technologických podlah, rozvaděčů, napájení, chlazení, zemění, kabelové trasy, požární specifika, samotná datová metalická a optická kabeláž,  bezpečnost, kamerové systémy a dále aplikační a síťová infrastruktura.

   Kurs je kvalifikován organizacemi BTEC (Edexcel) a BICSI CECs: 21 RCDD s mezinárodně uznávaným certifikátem CNet.   Školení a certifikace probíhala v Manchesteru ve Velké Británii ve školícím centru společnosti CNet Training.

   kontakt:
   CATEGORY s.r.o.
   Vídeňská 125
   619 00 Brno
   http://www.category.cz

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
CATEGORY s.r.o. - Vídeňská 125, Brno - 547 125 625 - jiri.karkoska@category.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.